Monday, May 21, 2012

I miss them..!!




SUMPAH..!! aku rindu sgt kat family aku.. aku tak tahu kenapa perasaan nie dtg tiba-tiba.. Jujur aku ckp aku rasa sgt lonely skrg nie.. walaupun ada kawan-kawan dekat sekeliling pun perasaan lonely tu aku tetap rasa...

Aku tak tahu nak gambarkan perasaan mcm mana.. mmg aku lelaki.. aku sepatutnya kuat.. tp aku pun manusia.. aku ada perasaan.. kalau korang nak ejek aku lemah kew tak kuat kew ngada2 kew loser kew aku peduli apa..! korang bukan ada kat tempat aku pun skrg nie takkan ada paham..
mungkin dalam aku skrg yang tak terurus... keadaan aku yang tak berapa nak sihat.. family aku semua risaukan aku.. itu yg membuat perasaan ni lagi membuak-buak..

Mmg skrg tahap stress aku dah maksimum..! Test, projek dan mcm2 benda lg la.. nampak mmg aku boleh gelak-gelak.. aku senyum.. buat lawak apa semua tp dalam hati nie, siapa je yang tahu.. takde siapa tahu.. bila aku seorang-seorang mcm perasaan tu sgt terasa.. aku benci sgt2 perasaan nie..!!
Dalam masa terdekat nie, mmg aku nak balik juga... kalau aku ada duit skrg nie, mmg malam nie juga aku dah beli tiket bas aku balik...!!!
DAMN..!!!! I HATE THIS FEELING..!!!!


Recent Posts