Tuesday, October 25, 2011

Kem Pendidikan - Fiescope

Akhirnya selesai sudah segala kerja-kerja yang menyerabutkan kepala otak aku dlm bulan nie..
walaupun serabut-serabut tetapi hasilnya, aku sgt berpuas hati walaupun hari nie aku demam dan tekanan darah aku melonjak naik.. hamik ko..!! 
ok abaikan pasal tu.. kita berpaling pada tajuk.. 


Bermula 20 - 24 Oktober yang lalu Kolej Perdana (Kolej aku laa) telah mengadakan satu program Fiescope.. apa itu Fiescope..?? Festival Integrasi Kolej Perdana..
dlm program kali nie aku terpaksa memegang dua tanggungjawab.. K/u gerai dan jualan serta kem pendidikan..
tp yang aku nak fokuskan Kem Pendidikan.. sbb aku banyak terlibat dengan kem pendidikan.. Kem kali ini melibatkan pelajar SMK Sultan Alauddin tingkatan 3..
jom ngok la coretan-coretan dan kenangan sempat dirakamkan..





21 Oktober 2011
Pendaftaran dan Sesi Ice Breaking

Persiapan terakhir dilakukan oleh semua fasi..

Menanti adik-adik sampai.. come to papa n mama..

Selamat datang adik-adik..

Skill jalan dugong nie mcm aku kenal.. Hahaha

Telur ayam naga raja..

Baling-baling.. arrrgghh..!!

wei2.. aku rasa nak terkentut la.. jgn gtau orang lain tau..

Geli-Geli..!!
**Sebenarnya pada malam yang sama jugam kat Dataran U4 Kolej Perdana ada event Talent night yang menampilkan artis youtube.. ala yg femez lagu Cinta Muka Buku tu..

Najwa Latiff

Untung la korang dpt bergambar..
Malam tu aku agak kecewa..
malam tu sebenarnya aku ada test Material Science.. dah la kecewa ngan test pastu kecewa lagi tak dpt tangkap gambar ngan Najwa Latiff nie.. adeeeiii.. takpe la.. Nnt wawa dtg lg yer.. abg syg adik wawa.. Hahaha

22 Oktober 2011
XPDC Balai Cerap

apa la korang buat nie..??

Pegang mcm nie yer adik-adik..

Cap cili cap cili cap cap.. *silap banyak la kalau aku yang lead.. hahaha

Hooray..!!

Sepetang Bersama

Sharvin.. 

Haa~~ semput...

Cheers baru direka.. hehehe


Roket Air

Macam nie yer roket kami mahu kan.. kalau boleh sampai ke bulan..

Cepatlah buat.. banyak ckp la kau..

Berlepas..!!

Jauh tu....

Majlis Perasmian Fiescope..
pada malam ini, pelajar-pelajar nie semua bersama mahasiswa Kolej Perdana lain utk bersama memeriahkan Majlis Perasmian tersebut.. dan pada malam itu juga, aku menjadi MC lagi sekali utk Fiescope.. MC informal jee..

Rizal Marz.. Hahaha

Silat

Sajak..

Peace.. =)

Aku dah la ngah cuak nie nak wat persembahan kang nie..

1 Malaysia..

Rakan MC aku..

Persembahan pertama.. Nasyid dari SMK Sultan Alauddin..

Persembahab dinantikan.. Berbalas Pantun.. Pecah perut..! hahaha

Grand Prize Pertama : Ipad.. bdk skolah dpt.. serius tak puas hati.. huh..!

Grand Prize kedua : CSL

VIP dan Tetamu Kehormat..
23 Oktober 2011
Senamrobik..

Poco-poco-poco~~

Yaladan ~~ Yaladan~~ Yaladan~~

Senam tari 1 Malaysia..

ok.. apa dia buat nie.. aku tak boleh follow la..

Yeeeaayy..!!
Sukaneka.. (Kemuncak yang paling best.. Hahaha)


haa.. ini makan nyer... Hahaha

Semangat kau lari yer bdk Ipad..

Tiup dik sampai terkeluar halkum tu..

Jgn la gesel2 punggung ko kat aku..

Pemanas badan.. Hehehe

Terima kasih kerana sokongan anda semua.. sy berjaya menyambutnya..

170km/j dan hasilnya yg menyambut..............

Pecah.. Hahahaha

segala-segalanya bermula disini dan dari aku.. Mira mangsa pertama.. hahaha

Eka : cpt kejar dia..!
Mira : jgn biar kan die terlepas..
Rizal : Maaf2.. tgn aku dah luka nie..

Tanda penghargaan aku sbb sudi jadi pengarah program nie.. Hahaha

Cikgu tak cikgu.. kena tetap kena.. Hahaha

hamik ko.. ngn kitorg tak dpt.. ngan budak-budak nie ko dpt.. Hahaha
Aku pun tidak terlepas dari kena.. adeeeiii
Majlis Penutupan Kem Pendidikan

Pembaca doa paling style pnah aku ngok.. hehehe

ucapan pengarah kiter weii..

oh hoi che mad..

formal-formal

senyumm...

baru aku paham apa maksud tu.. hahaha

ni suka kew sedih ni bdk2 ni dah nak balik nie..?? =="

bye2 adik.. =')

Maka tamatlah dengan jayanya Kem Pendidikan kali ini walaupun dlm masa 3hari je kami prepare semuanya..
korang mmg terbaiklah.. thankz sbb bg kerjasama sgt2 menakjubkan.. walaupun semuanya pengalaman pertama kan.. lepas nie kita jumpa utk kem pendidikan lain plak.. lepas nie aku cari korang je kalau ada kem pendidikan lg.. ^^,

Recent Posts