Sunday, February 6, 2011

Botak itu SexY.. =p

Salam rakan2.. mesti ramai tak suka hari esok kan.. sbb sok b'mula la segala2 nya seperti normal.. yg sekolah da kena g sekolah, yg study kena la g kuliah dan yg keje da kene g keje.. btw aku pun senasib..! waaa...malas nyer... tak puas lagi cuti wei..!! lepas ni hidup aku kembali seperti biasa.. study, kelas, meeting dan paling tak suka kena bangun awal.. arrgghh..!! benda paling liat aku nak wat.. aku nak cuti lg.. nak..!!!!

tp kalau cuti lama2 pun bosan juga.. n problem paling besar yg melanda duit.. hari2 kua hari kua duit.. tp aku rasa cuti kali paling ckit duit aku kua.. kira balik lebih kurang rm150 je aku kua utk s'mggu.. tp apa aku wat aku tak tau.. yg aku tau aku bangun je tido aku dpt msj.. "jom kua.." pastu g lepak2, balik umah mandi jap pastu kuar balik pastu balik umah baru tido.. umah aku pun da rupa hotel.. aku nak tido or mandi aku check in.. nak kuar aku check out.. tp cuti kali ni aku banyak mkn kat umah.. lpas mkn baru kuar.. sbb rindu sgt kat masakan mak aku wei.. dah lama tak balik la kata kan..

aku balik UTM ni ngan penuh kejutan wat kwn2.. pe kejutan nyer..?? haa mesti nak tau kan.. ngok ni... hahahaha 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


apa mcm..?? terkejut kew kwn2..?? hehe ada ganaz tak muka aku.. hahaha lepas ni aku nak tukar perwatakan ganaz la.. tak nak lg periang mcm dulu lg.. kasi semua org takot ngan aku.. hahaha
sebenarnya da sekelian lama aku simpan hasrat nak botak mcm ni.. tp tak kesampaian.. last aku botak masa aku form3 or form4.. aku lupa da.. tp kali ni aku nekad, aku g kedai gunting rambut ngan perasaan penuh berdebar2 n ckp kat pakcik tu, "sy nak botak..!" pakcik tu pun wat muka terkejut beruk dia.. hehe mana tak nyer, sebelum ni klau aku gunting kedai dia gaya sama je aku gunting.. potong atas wat layer pastu ekor belakang simpan.. tp sekarang da takde ekor2 wei..

korang tau tak yg sebenar nya botak ni bnyk faedah nyer.. ok jom ikut aku cite m'gikut pengalaman aku botak ni..
1. Dah jimat duit utk beli gel rambut.
2. Tak perlu syampu rambut hari-hari.. so kat situ da jimat duit beli syampu dan juga jimat masa mandi aku.
3. Aku dah jimat masa aku 5-7minit yg digunakan sebelum ni utk sikat rambut.
4. Rasa nyaman bila angin bertiup ke kepala.. **ini nikmat paling best yg hanya org rambut mcm aku leh rasa. hehehe
5. Bertambah seksi.. sbb botak itu seksi org ckp.. yelah nampak kulit kepala.. seksi pe.. hahaha

Ngok..! banyak kan faedah nya.. so sape2 nak botak tu, aku amat2 la m'yokong korg sume.. hehehe ingat..!! Botak itu SExY.. bukan aku ckp la.. orang yg ckp.. aku juz sampaikan.. hehehe


ok la..puas da aku merepek utk kali ni... aku sebenarnya da ngantok ni.. penat dalam bas td pun tak hilang lagi.. so pesanan kpd rakan2, esok kat kelas jgn t'kejut ngok aku k.. hahaha k take sume.. sayangi lah rambut anda seperti anda m'yygi diri anda... hehehe SALAM~~

5 comments:

  1. seksi nyer. hehe. =P senang nk setelkan rmbut kan?

    ReplyDelete
  2. haha lwak tp srius nmpak ganas..tkut dowh..haha

    ReplyDelete
  3. nice blog..

    feel free to visit mine..

    btw,following you

    ReplyDelete
  4. no comment,,pleaz2 no camera,,,

    ReplyDelete

Recent Posts