Sunday, December 25, 2011

Lepaskan tension

cacatan 23 Disember 2011, Jumaat

Alhamdulillah, selamat juga aku sampai ke rumah dengan selamat.. agak long journey kali nie.. biasalah menumpangkan.. kena ikut orang laa.. sekarang nie bukan cuti sem lagi.. tapi aku dah balik.. hehehe study week pun bukan.. hahaha
sebenarnya kelas aku last hari khamis semalam.. so aku balik laa sekejap.. tapi minggu depan hari khamis ada presentation etnik plak.. so, kena balik UTM sebelum khamis laa..

Aku balik nie sebenarnya, bukan ada apa sangat pun.. saja je aku nak balik untuk release sume stress minggu lepas sebelum nak stress dengan paper-paper final plak nanti.. serius..! memang minggu lepas minggu paling aku stress dalam sem nie.. test berderet-deret.. lepas tu jawab dah macam apa.. mahu tak stress.. tambah plak baby 135LC aku tu buat hal plak.. balik UTM nie kena bawa pergi kedai plak nak ubat kan dia.. 

Untuk final kali nie 1st time rasanya aku masuk UTM nie, aku ada paper dalam satu hari.. yang nie aku risau.. takot aku serabut je nak sumbat dua benda dalam otak dalam satu malam.. aku nie, dah laa last minit punya study.. tp takpe laa.. aku try yang terbaik kali nie.. doa-doa kan yer kawan2..

di kesempatan nie juga aku nak ucapkan selamat berstudy week dan good luck dalam final exam nanti..
Caiyok-caiyok.. ^^,



p/s : gambar sekadar hiasaan.. hehehe 

2 comments:

Recent Posts