Tuesday, June 21, 2011

BlogKu bersarang..! Entry tak siap-siap..



Minggu yg sangat MALAS...!! why..?? why..?? why..?? =.="
aku pun tak tahu.. setakat nie ada dua entry aku dah draft tp tak habis-habis tulis lg..

Pertama, aku nak story pasal kwn2 matrik aku dulu.. aku rindu gila kat diorg so that why aku nak buat entry khas utk diorg semua...
Kedua, aku nak kongsi ckit pasal bagaimana kita nak baca seseorang tu menyukai kita..


Aktiviti aku sepanjang minggu nie n minggu lepas dan lepas yg buat aku takde masa nak siapkan entry2 aku tu..
1. Layan Nora Elena.. nak kejar episod punya pasal..  Hehehe tp sekarang dah habis ngok.. 
nak komen ckit.. Episod last mmg mendebarkan bila Yvoone campak konon2 baby dr kereta tu.. huh..!
Beruntunglah kalau ada seribu suami mcm Seth Tan..
 
2. Dah habis Nora Elena skrg layan cite Korea.. mcm pelik je kan.. Hahaha mcm ner aku leh tersangkut ntah lah.. Hahaha
100 Days With Mr Arrogant.. Movie yg membuat aku tertarik pada korea..
 

3. Busy ngan meeting Kem Pendidikan kat Bagan Dato, Perak.. Sabtu nie nak g meeting kat sana.. so busy lah ckit discuss pe yg patut..
Bla~~Bla~~Bla~~

4. Ketagihan main game Worm 3D.. Best gila woo game nie.. Layan habis.. Comel je ngok cacing2 dlm game nie..
Game nie dah lama dah.. tp aku baru layan je.. Hehehe

5. Spend time bersama yg tersayang.. masa2 nie lah nak spend time.. nnt dah balik Ipoh, dah tak dpt jumpa.. terpaksa berpisah jasad, tp hati tetap bersama.. <3<3<3
to Ayuy Buchuk-> Nnt sy dah balik Ipoh, awk jgnlah sampai demam2 rindu sy tau.. Hehehe


Persoalan sekarang, bila aku nak siapkan entry tu..?????
hurrrmmm..tggu lah nnt.. hehehe bak kata David Teo, "bukan janji, tapi pasti..!" HAHAHA

2 comments:

  1. ayuy bushuk ? tulis la ayuy cantik ke ? =.=''

    taniah taw sebab tgk cter korea.best kan syg ? nnty kita tukar laptop lg.HAHA

    love you :)

    ReplyDelete
  2. Best sbb hero dia romantik mcm sy.. Hahaha LOve you too.

    ReplyDelete

Recent Posts