Thursday, June 9, 2011

Tersangkut ngan Nora Elena


Nora Elena.. Sape yg tak tahu cite nie.. dr peringkat bdk sekolah sampai standard umur mak aku pun duk layan cite nie.. Cite jiwangkan tp jgn ingat pompuan je ngok.. Lelaki pun ada ramai tersangkut ngan cite nie.. ni bukan auta tp mmg fakta.. kwn2 aku tu, muka brutal mcm Mael Lambung tp layan habis cite Nora Elena nie.. Hahaha



Actly aku dulu tak layan cite nie.. Dulu ckp kat org, ape benda la best cite nie.. tp last2 aku yg terasa best dan siap promote kat kwn2 lg.. termakan kata2 sendiri.. Hahaha
Kisah bermula mcm nie....
Satu malam nie, aku dah kebosanan tahap gila baby.. Then aku g la bilik kwn aku, Joe.. Dia nie Taukeh movie, mcm2 cite pun dia ada.. Actly aku dtg bilik dia nak amik movie best2 lah.. Then tiba dia promote Nora Elena kat aku.. masa tu dia baru dwload 3episod.. aku pun amik ketiga-tiga episod tu dan satu cite lg Universal Soldier.. mula2 ngok la episod 1 Nora Elena tiba dah sangkut habis.. setakat nie baru ngok episod 6... pasni nak ngok episod 7 plak..
Mcm ner leh sangkut nie..??? Hahaha

Korang perasan tak kalau drama dulu biasanya guna Email Yahoo utk anta sumthing or Yahoo Messenger utk webcam.. tp Drama sekarang nie dah guna Facebook n Skype dah.. Nora Elena pun guna Fb n Skype tau.. Hehehe
Apa yg aku tertarik kat drama nie, bukan pelakon2 dia tp jalan cerita nyer.. Jalan cite yg mmg tak penah ada drama melayu buat lg.. konflik pelbagai.. itu yg aku suka dan buat2 aku tertunggu2 next episod..
Klau nak story jalan cerita, aku tak perlu sbb ramai dah tahu kan..
Apa info aku nak kasi kat sini, OST yg ada dlm drama nie.. rasa pasti tak tahukan... let see...!

Dan Bila Esok - Sofaz
Sesuatu yang Berbeza - Sofazr
Biar Hati yang Mencintai - Sarah Aqilah
Terhenti Di Sini - Asfan
Berubah - Erry Putra & Reen Rahim
Jangan Kau Pergi - Erry Putra & Reen Rahim

antara lagu nie, aku paling suka lagu, Sesuatu yang Berbeza - Sofazr.. lagu nie best n liriknya pun sungguh bermakna..


Sbb gilakan Nora Elena sampai sanggup awek sendiri dimadukan ngan Nora Elena.. Hahahaha
sorry yer awk kalau sy balas msj awk lambat tu, tu tanda sy ngah layan Nora Elena la.. Nak kejar episod nie.. Hehehe

p/s: terasa mcm ketinggalan pun ada.. org dah layan bper episod dah tp aku baru terkedek2 nak layan.. Hehehe tp xpe.. demi Nora Elena aku sanggup terima apa jua cabaran dan cemuhan.. Hahaha

9 comments:

  1. kalau aku jadik awek kau, da lame aku tinggalkan kau lari kat seth tan abdullah =)

    ReplyDelete
  2. nora elena sana sni...haha :D

    ReplyDelete
  3. hurmm...
    wondering gak nape sume suke n0ra elena ney....
    ???????????

    ReplyDelete
  4. HAHA sorang lagi tesangkut dengan nora elena
    ish bula la cerita ni nak habes
    -________-

    ReplyDelete
  5. biha: seth perogol.. ko nak kew..?? hahah
    husna: da jd fenomena.. hehe
    adwa: gila nora elena.. heheh
    plain gurl: sbb elena sexy.. hahaha
    neyda: haha.. jgn salahkan aku.. salahkan nora elena.. haha
    aisha: sbar.. bnyk lagi konflik cite tu sbnar nyer..

    ReplyDelete
  6. btol cakap biha.saya lari kt seth.wlpn perogol,seth byk duit.HAHAHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  7. ayuy: mak ai.. sgguup awk yer.. xpe, sy kumpul duet bnyk2 n ble sy kaya, sy rogol org bnyk2.. pastu ramai nak sy nnt.. hahahaha

    ReplyDelete

Recent Posts