Sunday, January 9, 2011

Code tell about me..




Hahaha..mesti ramai da tau kan kod pe aku mksudkan.. no2 yg ade banyak2 kat facebook skrg ni.. aku mula2 pun xtau apa benda maksud kod tu.. sampai lah aku t'gerak ati nak tanya tp bila aku plak dikata nyer lambat.. sapa yg ajar aku..?? haha mestilah rakan fb juga.. haha ramai juga yg ajar aku masa tu sampai la aku paham.. haha nak tau kan apa diorg cite pasal aku ni.. hahaha mcm2.. ni aku kumpul dr smlm aku men smpai la mlm td.. aku copy n paste je status diorg tu.. ni je aku nak men... lepas ni aku tak nak main da.. penat da taip.. hehehe sorry la yer sapa2 yang anta no lg lpas ni.. tp klau pintu hati t'buka aku balas la.. jom ngok apa diorg cite pasal aku.. korg pun mesti nak tau kan aku mcm ner sebenar nya.. hee

org pertama dan dia la ajar aku main.. hee garang kan dia ni.. ni la eka yg garang tu.. hee

fina.. bdk kp.. sore kartun.. haha


ni pun sama.. sore kartun no2.. gaya ala manja2.. hee

adlie.. pelik pnye org, tulis kat blog trus.. =="

senior paling tua dlm kp..  kami skrg rapat giler.. suka  b'gosip b'sama.. =)

tok imam.. hee 

bdk kacak.. (aorta..haha).. 

budak kecik.. hee =P

kiah the pendek comel..haha

kat dia aku bg no len dr yg len.. hehe

dia ni pun nak juga.. kasi la.. hehe

kwn alam maya sy.. =)

rara.. kdg2 aku pggil syira..kdg2 aku pun konpius.. hehe

the awesome gurl.. hee =)

komeng the skema pd mula2.. dia yg anta no pastu minx rm5 kat aku plak.. gilo..!

ekin.. pakar fasi kem pendidikan.. periang..! =) hee

farahin.. bdk ni paling xreti men.. ade kew dia g tag nama aku.. mmg kantoi la.. adeeiii.. =="

tu dia.. ada lg sebenar nya... tp aku da da lupa sape..! hehe ni pun aku kne bkak older post sorg2 nak cari balik aku pnyer no ni.. 3008.. hehe kpd korg sume, aku sgt2 sorg ada kwn2 mcm korg.. mcm2 prangai.. ada mcm ni, ada mcm tu.. hope p'sahabatan kita takkan putus sampai bila2.. =)

4 comments:

  1. hohoho byk gak org cite sal ko...hehehe...tp part ko byk mulut tu mmg btol la..hee

    ReplyDelete
  2. uish..mcm ak lg lmbt je..xtaw pape pon psl kod2 nih..hehe

    ReplyDelete
  3. eda: first time sbut nama ko ngn btol.. hehe tu aku da tau.. sume org da ckp bnda tu je.. hee
    nomi: haha.. ala.. skrg da tau.. hee
    farahin: mne ade.. hahaha sbb ko aku da stop men.. ko yg last.. haha sbb da kantoi kan no aku.. hee

    ReplyDelete

Recent Posts