Saturday, April 16, 2011

Welcome Back to me.. HAPPYY.. ^^;

YEAAYYY..!! aku sekarang dekat rumah.. wah perasaan seronok tak terkata.. best gila dpt jumpa family dan kwn2 kat sini.. seriusly mmg aku rindu n homesick gila..



Minggu ni dlm kepala aku mmg pikir balik je.. padahal dalam minggu ni minggu paling bz.. bayangkan lah, ada 2test, presentation titas n projek autocad.. mmg aku tak fokus langsung nak buat semua ni sbb otak aku dah pikir rumah n org tersyg menanti d rumah.. tapi org tersayang kat JB tu aku tak lupakan.. thankz syg sbb teman sy smlm kat sri putri tggu bas..

Semalam aku naik bas pukul 11malam dan sampai Ipoh pukul 9.30pg.. lama tak..?? sebenarnya kalau biasa pukul 5pg da sampai tp aku balik kali ni ngan pakcik aku.. pakcik aku driver bas.. so sebelum dier bwk pernumpang g Ipoh dier singgah Larkin.. dr Larkin pukul 2pg baru bertolak ke KL.. then sampai KL pukul 5pg.. then pukul 7pg baru lah bertolak g Ipoh.. kira semalam long journey jugalah.. hehehe

Td Lunch mak aku masak lauk aku nak makan.. iaitu lala masak lemak.. peeehh..!! mmg sedap.. dah lama tak mkn lala.. kat JB tu tak jumpa langsung lala.. tp kat Ipoh nie plak tak jumpa otak2.. aku ingatkan sebelum balik Ipoh ni nak makan otak2 tp hajat tak kesampaian.. takpe lah balik JB nnt g lah cari otak2..
awk, nnt kita g beli otak2 yer.. sy tau awk pun nak makan otak2 kan.. dr hari tu awk nak kan.. <3 <3 <3

Petang td dpt jumpa kwn2 kat sini.. walaupun tak dpt jumpa semua sbb masing ada hal n ada yg tak balik.. mcm biasalah kalau petang2 kat sini tempat lepak kami Warung Pak Aripp tu la.. mcm biasa pekena mee kari takpun laksa kat warung tu.. warung tu antara tempat terbaik nak mkn laksa n mee kari.. mengancam gila rasa nya.. seperti aku balik hari tu taman aku ni takde pe2 perubahan.. cuma ada banyak muka2 baru kat taman aku ni yg tak pernah aku nampak.. biasalah dah lama tak balik.. kalau balik pun kejap2 je.. manalah nak kenal org.. apa yg aku perasan semua bdk2 baru nak up la.. mcm aku dulu muda2 lah.. hehehe

Ok..skrg sudah malam.. tp malam masih muda.. hehe.. jom pusing2 kota dulu..

p/s : kpd mereka yg tak berada d perantauan (UTM) jgn sedih.. terus usaha utk study.. study week skrg kan.. jgn jelez yerr.. hehehe tata..!

4 comments:

  1. alolololo...siannye homesick...hahaha

    ReplyDelete
  2. kecian kat aku kecian lg mak aku yg rindu kat aku.. hehe

    ReplyDelete
  3. homesick?
    HAHA
    stud UTM yeah?
    doakan ainina jelani ni dapat UTM taw.
    lepasan matrik ~~~

    ReplyDelete

Recent Posts