Wednesday, April 27, 2011

Apa sudah jadi pada Facebook ku..??



APAKAH...?? MENGAPAKAH..?? BAGAIMANAKAH..?? 
=.="

aku tak paham nape facebook aku jadi mcm nie.. aku dah shut down laptop berapa kali dah.. tp kuar jugak natang nie.. tp bila pakai mozilla ok je.. pakai chrome jd rupe nie.. haishh.. apakah nie tanda2 awal utk aku berhenti bermain facebook.. sbb mmg pernah terlintas dlm hati ni nak deactive facebook..
mungkin dah tiba masa utk aku format laptop nie.. laptop nie pun dah sakai-sakai susu dah pun.. jgn ckp lepas nie mozilla pun takleh pakai.. naya aku.. aku dah lah tak leh kalau tak main sosial networking nie.. paling penting blog dan facebook lah.. kalau lah facebook dan blog nie masuk dlm syllabus final exam, mmg aku skor A+ la.. hahaha siapa ada sokong aku nie..?? kalau ada jom kita kemukakan ke pihak kementerian.. hahaha kita buat demostrasi secara amanlah.. kang kalau buat tak aman sia-sia je ke masuk dalam ISA.. hahaha...

Facebook, facebook jugak.. Blogging, blogging juga.. Study nyer bila nak mula..?? ok.. dah tiba masa utk study.. Jom berTHERMODYNAMIC.. subjek paling aku "suka" cannngggaaaattt~~ =.="

p/s : kepada najwa ngasiman tu.. tahniah.. nama awak masuk dlm entry saya kali nie.. walaupun hanya snip pic je.. nampak tu chatbox sy ngan awk tu.. walaupun tak berapa nak nampak tp kat sini sy ada mentionkan.. ada jugakan sy mempromosikan awk.. hahaha berterima kasihlah pada sy.. hehehe =p

4 comments:

  1. aku egt aku nyer laptop je...coz keakwan aku nye oke je..
    semalam jadinya..cam rosak je..pagi td bru oe..

    ReplyDelete
  2. ishhhh3~~ haru biru jadinya..facebook sruh study tuu~~ hehe

    ReplyDelete
  3. line kot??x pon mark tgh mabuk mase 2..die main2 la ngn 2...haha

    ReplyDelete

Recent Posts