Monday, July 11, 2011

Mari-Mari..! Perkhidmatan Photographer..

Halo Halo Halo
Lai Lai Lai

Perkhidmatan jurukamera..!!


bukan aku lah photographer nyer..tp member aku...
Hasil kerja mmg puas hatilah bg aku.. tp korg tak tahulah.. lain org lain citarasa kan.. jom cuci mata ngok jap..





aku pun pernah jadi model dia.. model free je.. Hehehe 



Ni antara pic2 wedding yg dia amik.. style kan..

Kalau korang berminat nak guna perkhimatan dia nie jom usha detail dia nie..

Hafizuddin Shopian aka Oden
012 4913894
013 4011294

Event:
Wedding
Engagement
Pre-Wedding
Family Photo
Birthday Party
Graduation
Potrait
Any Event laa..
kalau korang yg cun2 comel2 hensem2 boleh juga offerkan diri nak jd model utk dia secara bebas.. mcm gambar2 yg atas tu.. korang juga dpt uji bakat korang n dpt pic korang yg cantik2 utk wat profile pic kat Facebook kan.. Hehehe

Oden nie duk area Ipoh.. tp kalau luar kawasan Ipoh dia amik juga..
Harga2 semua boleh runding.. ada juga package2 dan promosi dia buat..
nak detail or nak banyak gambar lg, check out his http://odenphotography.blogspot.com/..

p/s : photographer skrg nie dah mcm cendawan tumbuh.. kat mana2 ada je.. bdk2 sekolah pun dah mula masuk line2 mcm nie.. baguslah..nie cara yg best nak cari side income.. yeay..!!

9 comments:

  1. hahaha..ske aku tgk gmbo 2org yg cm nk jtuh bsikal tuhhh..haha =]=]=]

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tok,opah nk jdik model bleh r nie???hahahaha

    ReplyDelete
  4. eh,eh,botani!!!! kenal sangat jmbatan tu.:)

    ReplyDelete
  5. mizah: nampak comel kew..? hahah

    ReplyDelete
  6. opah: boleh2.. meh isi form.. hee

    ReplyDelete
  7. zaty: eh, pandai teka.. pnah g la tu..

    ReplyDelete

Recent Posts