Monday, July 4, 2011

Selamat Tinggal Dunia Blog



Memang sedih nak aku ungkapkan.. dan lagi berat utk aku lakukan.. aku harap korang semua dapat faham keadaan aku.. dunia blog telah mengajar aku.. terima kasih blogger2.. tetapi aku terpaksa meninggalkan dunia blog ini.. bukan atas keinginan ku tp keadaan yg mendesak.. keadaan kerana aku nak balik Ipoh dah malam nie.. aku takde broadband dan nak g cc pun kurang masa.. so agak susahlah nak jenguk update entry.. so terpaksa meninggalkan blog aku nie bersarang sekejap.. meninggalkan utk sementara dan bersarang je tp bukan selama2 nya.. Hehehehe

Apa mcm..?? ada dah rasa sedih kew..?? Hahaha
gila apa aku nak tinggalkan dunia blog nie.. aku dah kahwin sampai ada cucu pun takkan aku berhenti berblogging.. nnt leh ckp kat cucu aku kan,  "cucu, nie lah blog atuk.. atuk dulu blogger..."
cucu aku plak jwb, "wah, hebatnya atuk..! cuke2..sweetlah atuk nie.." Hahahaha

Malam nnt aku balik ngan pakcik aku.. tiket bas free sbb pakcik aku driver bas.. so tumpang dia lah dr JB balik Ipoh.. Jimat RM50 aku.. leh save buat duit kahwin.. Hahaha siapa nak jumpa aku nak cium aku sebelum balik tunggu aku kat Sri Putri tu.. Hahaha 2bulan tak jumpa nie..
(padahal semua org dah balik..tinggal aku je dan beberapa org kwn aku kat KP n UTM nie.. =.=")

So lepas nie jarang2 lah aku nak post link entry baru aku kat Group UTM  blogger, Ex KMPk dan Home FB aku smpai semak home korang kan..
Siapa2 yg follow or blogwalking aku tu, nnt aku free aku bukak blog aku hit back korang balik..
Last word, Take Care semua.. ^_^ jgn rindu aku tau.. Hehehe

p/s : siapa perasan blog aku ada perubahan kat header dan sidebar..?? Hehehe

7 comments:

  1. nanti cari idea banyak2 tuk update blog.. hehe

    ReplyDelete
  2. take care weh...
    ipoh mali maaaaa........

    ReplyDelete
  3. nana: insyaALLAH.. nnr duk umah nk minta idea kat mak.. hehehe

    mai: thankz mai.. =)

    ReplyDelete
  4. ala,nt opah tringat kat atuk la...isk3
    :-P.hahaha

    ReplyDelete
  5. ala.. opah nie.. atuk balik rumah je.. bkan g perang.. klau g perang ye lah nak kne ingt2.. takot kene tembak kew pe kew.. hehe

    ReplyDelete
  6. Adeih,atok perli opah ke nie????heheheh

    ReplyDelete
  7. opsss.. sory.. terlupa.. buah ati dia kan soldier.. si baju hijau, sedang bertugas.. di perbatasan, peluru tak bermata, harus waspada.. lalala~~ heehhe

    ReplyDelete

Recent Posts