Sunday, July 3, 2011

Yeayy..! Selamat tinggal UTM dan JB

HOOORAAAAYYY...!! dah siap dah kemas barang..
Hari Isnin Malam akan berangkatlah aku dari UTM utk meninggalkan Johor Bharu nie.. Ipoh tggu aku..!!

Nak balik nie mmg seronok tp satu je tak seronok.. nak kena kemas dan packing barang..
yg nie mmg aku tak suka.. aku start packing dari smlm tp hari nie baru siap segala-segalanya.. dan esok aku akan hantarlah barang2 nie ke stor rumah my mother in law.. untung dpt org JB nie.. Hehehe
tp yg susah nak hantar meminang nnt.. sbb jauh nyer Ipoh n JB nie.. tp xpe, demi cinta 397KM sanggup ku redah.. Hahaha

3 Kotak.. 3beg baju.. 1beg galas tepi.. dlm kotak tu mcm2 harta ada.. Buku, Nota dan bantal pun ada.. Hehehe Beg yg banyak tu sbb bnyk sgt baju aku bwk pastu sejak masuk UTM nie mcm2 baju free aku dapat.. 

Makcik, yg nie leh amik kitar semula yer.. dan barang2 tak guna amik buanglah.. selimut sy pun ada sy tinggalkan.. siapa2 nak amiklah, aku sedekah.. ikhlas.. plastik2 pun ada.. kalau jumpa duit syiling tu amiklah menabung yer.. hehehe

Sy dah notis nie.. jgnlah buang tau.. banyak barang berharga tu.. tak muat kotak dah nak masuk..
rak nie pun kalau buang aku tak tahulah.. aku nak guna susun buku mcm ner lah sem depan..
baldi pun jgn lah buang yer.. aku xde duit dah nie nak beli banyak2 kali.. biarlah sampai grad baldi tu..

Kepada rakan2 Fb aku, korang ingat tak lagi status aku niee...


Ni lah kotak rokok dia ckp kan tu.. ni satu sem yg sempat kumpul.. biasalah dah habis sem, ni lah kenangan.. tp ni tak sebanyak kwn aku pnah tgkap pic kat matrik dulu.. sampai penuh dan melimpah2 tong sampah hitam yg besar tu..bwh tu gambar masa kat matrik.. setahun kumpul kat matrik tu..



di kesempatan ini, aku menyerulah kepada diri sendiri dan rakan2..
KERANA SETIAP SEDUTAN MEMBAWA PADAH..!

Sekian, terima kasih....

p/s : tak sabar nak ketemu ayah bonda tercinta.. ^_^ 
awk sepanjang sy xde nnt jgn gatal2.. sy xpe, sy tak gatal.. sy baik.. Hee Esok kita jumpa last date yer.. <3<3<3

4 comments:

  1. poyo je cakap SETIAP SEDUTAN MEMBAWA PADAH.nasihat orang,dia yg lebih.HAHAHA

    ReplyDelete
  2. rabun kew..??

    di kesempatan ini, aku menyerulah kepada diri sendiri dan rakan2..
    nmpk tu diri sendiri..

    ReplyDelete
  3. mak aih kotAk rokok boleh bukak muzium dh..haha

    ReplyDelete
  4. hahaha.. mmg cadang mcm tu.. hehe

    ReplyDelete

Recent Posts