Monday, November 14, 2011

Sejarah mungkin berulang



Tajuk macam tajuk lagu Newboyz kan.. tp tiada kaitan pun...
tapi berkaitan.....

INI..!!


Setiap org inginkan yang terbaik.. tapi kalau dah takda rezeki macam ner.. haish =.="
masih ingat entry aku yg nie.. " Kerana Thermodynamic.. i will love u one day..! " 
entry aku nie tahu lepas punya.. barang yg lepas jgn dikenang.. betul perumpamaan nie.. tapi skrg bukan aku nak kenang tapi mungkin dia akan dtg lagi.. 

Actly, aku baru je jawab test Thermodynamics 2 (Marine).. kalau sem1 dulu Thermodynamics1 skrg dah up sikit ke 2.. Thermo oh Thermo.. apa badi laa kena kat aku nie.. asal Thermo je mesti jammed otak aku.. 
aku rasa kena mandi bunga nie.. LOL..! tak pun buku Thermo tu yg aku mandikan dengan air bunga.. LOL LOL LOL..

Sekarang nie, aku ada dua pilihan je.. drop ataupun rekod di hari final exam berulang.. kalau pilihan kedua aku pilih bermakna rekod aku berturut-turut setiap sem la.. walaupun baru je jawab test tadi tapi aku dah leh agak dah result test nie macam ner.. Thermo, Thermo dan Thermo.. kenapalah kepala otak aku susah sgt nak masuk kau hah..?? =.="
subjek-subjek lain aku leh je go.. Thermo ni je masalah betoool..!!

Takpelah.. kepada junior-junior yang belum amik subjek killer nie, get ready la awal-awal.. bukan nak downkan korang tapi sebagai peringatan.. good luck..!
aku ada masa lagi untuk berfikir.. so now, aku kena fikir apa patut aku buat.. but now still wondering.. wink~~ wink~~ wink~~
haduyai.....

Status :- 
Mood : Average going to Bad
Moral : Down
Feeling : Attacked & Touching & Disappointed

p/s : rekod yg dimaksudkan tu hanya sesetengah org kenal aku dan tahu  cerita sebenar je yang paham..






4 comments:

  1. huhu..sbaq eh rizal..ang leh nya..!!

    ReplyDelete
  2. shera paling tak boleh go on the subjek electromagnetic... pening kepala...

    ReplyDelete

Recent Posts