Sunday, November 28, 2010

Aku & Maggi.. =)

SALAM DUNIA~~ di ucapkan kpd semua..! harap chat belaka ya..
sbnar nyer aku da ngh bosan xtau nk watpe... aku ngah ngntok ni.. cume mlas nk tido.. hehehe (ade kew org mlas nk tido..haha pelik jgak..) bila ngah bosan ni, mula la otak ku b'putar2 ngh pikir ape nk wat ni.. dlm pd masa sama prut pun lpar jgak ni.. ong kedek kedek.. eh slap..! tu bnyi katak..
pruuutttt..eh bkan jgak..! tu bnyi kentut..
ahhh..lu pikir la sndiri..! haha
ermm..tggu jap yer nk wat maggi ni.. hehehe sape nk..>?????
beli sndiri.. really, sharing is caring but when hungry sharing is will killing.. coz if dont eat, i will die.. 
ya..! so sorry.. jap yer.. jgn g mne2 tau,, duk citu diam2.. hehe ^^, 
s'tgah jam kmudian.. eerrrrkkkkkkkkk...!! (bunyi sedawa) excuse me.. haha xsenonoh btol la ko ni ijal.. hehehe ngok pic kat atas tu.. ngan pnuh p'hayatan aku mkn maggi tu.. hehe muka blum mandi sbnar nyer tu.. mlas nk mndi lg.. sjuk lorr.. (jam masa tu: 11pg..! sjuk kew..?? haha) yg ngah tido tu rumtes aku.. dier ni kuat tido org nyer.. slalu nyer dier akan tido dlu dr aku dan dier jgak akan bgun dlu dr aku..sbb dier yg tido dlu hahaha
ngah2 bosan ni aku story 1kisah la.. kisah aku dan maggi.. haha tu sbnar nyer tu tjuk je.. yg aku nk cite ni xde kaitan ngn maggi pun.. ngeee~~
sebenar nyer yg aku nk cite psal blog ni.. mcm ner aku leh t'buka ati nk wat blog ni.. sbnar nyer blog ni aku da lme tau ade.. cume aku xreti nk wat n segan nk wat.. yela, besa nyer pmpuan je ade blog ni.. laki kurang la.. yelah xrock la wat bnda2 mcm ni.. gua rockers beb..! hehe ni klau mmber aku kat ipoh tu tau psal aku wat blog ni mau aku kne bahan je ni.. tggu la aku blek ipoh nnt.. hehehe
kembali kpd tjuk kiter yer... yg wat aku t'grak ati nk wat blog ni sbb sorg kanak2 riang a.k.a my KAWAN.. =) dier ni garang..tkot ngn dier.. hee
msti korg nk tau sape kan..?? hehe 
haa..korg bkak la link ni.. **jgn lpe follow dier jgak ya.. =)
dier ni la yg mula2 tnye aku ade blog kew x.. pastu dier ni ske tulis mcm2 kat blog dier n aku ske bce.. tiba2 t'buka ati aku nk wat jgak blog ni.. ngok mcm best je.. best sbb dpt kgsi cite n tulis ape kiter rse.. at least ade jgak t;catat memori yg ade dlm hidup kiter ni.. klau nk ingt sume dlm otak ni, xmmpu kot..memory otak aku pun 2GB je,.. prubahan pling ketara yg nmpk lpas aku wat blog ni ialah skrg ni aku da ske m'naip... sbenar nyer dlu aku mmg xske m'naip.. tp ble da ade blog ni, rajin plak m'naip.. hehe 
lg 1 yg best nyer sbb kat cni leh celoteh pnjg2.. klau dlu aku nk tulis pun, kat status fb je.. tu pun xleh pnjg2.. ckit2 je.. **jgn lpe add fb sy ya.. ade kat sblah knan tu.. hehe
bukan itu sahaja (ayat karangan bahasa melayu spm.. hahhaa), aku sronok ble ngok ade org follow aku.. at least xde la aku syok sndiri.. tulis pnjg2 tp xde sape bce.. n aku pun ske follow org jgak.. bce kisah2 diorg.. ade yg klakar, hepy, dan ade jgk sdey.. kire pd mse sme mcm kgsi pengalaman la..
so rmai2 la follow my blog k.. sure i will follow u back..
**ngh nyanyi lagu iklan digi.. i will follow u...i follow u everywhere..lalalala.. lpe lirik la.. hahaha
ok la stkat ni je la aku nk cite.. next entry aku nk cite psal program aku cuti sem ni.. smpai aku t'pksa aku m'numpang d perantauan ini.. hehe ok la.. aku nk rhat jap..  pastu xtau nk wat pe lpas ni.. samaada nk mndi atau tido.. tp hati aku ckp 80% TIDO.. hehe so aku kne tido la.. sbb aku ske ikut grak ati... hee ok la.. daaa.. ~~salam~~  ^^;

10 comments:

  1. ehem,ehem. kanak kanak tu baik tak?
    nak kenal die bole? ahaha :D

    ReplyDelete
  2. leh2.. dier baik.. tp garang ckit.. tp garang2 dier xmkan org.. nseb bek la dier xmkn org kan.. hehe

    ReplyDelete
  3. ahaha, best nye die. nak jadik kawan die lah :)
    btw, da pandai blogging nampak.
    lebih advanced dari aku, ceit :P

    ReplyDelete
  4. 9day ^^!



    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥.
    ♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
    ♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
    ♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
    ♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
    ♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥


    ----------------------------------
    Welcome to my websites : In there where have a lot of wallpapers, themes for desktop , for mobile and themes for media . Especialy all free ^^!
    http://9wallpapers.blogspot.com
    http://theme4desktop.blogspot.com
    http://theme4cellphone.blogspot.com
    http://theme4media.blogspot.com
    http://wallpaper4cellphone.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hihi... momoy pun ada entry pasal megi juga
    jemput singgah
    Momoy dan Mee Maggie"

    ReplyDelete
  6. hahaha.....teingin lak mkn meeggiiii...hihihih

    ReplyDelete

Recent Posts