Tuesday, December 28, 2010

Kawan2 p'gubat luka d saat Duka..




Assalamuailaikum.. hye kwn2 sume.. hari ni mood aku dah tambah baik ckit dr smlm.. sbnar nya aku nk ucap trima kasih bnyk2 sgt kat kwn2 aku smlm yg bg smgat n dgr cite n pjuk2 aku smlm.. mmg smlm akku sdey sgt.. mujur lah aku ade kwn2 yg sudi dgr.. lpas aku tulis entry smlm tu rmai kwn2 yg tumpang simpati n anta msj.. thnkz yer kwn2.. syg korg..

kpada atira shabat network sy yg smbil kmas buku dgr cite aku.. n bce blog aku.. dr sronok pantun2 tiba2 jd crita sdey kan.. hee sronok kwn ngn awk.. nnt kita pantun2 lg yer.. hehehe tak t'kira rasa nyer baper kali ntah awk ckp "sabar".. klau ade p'tndingan ckp sabar, sy rse awk la pemenang nyer.. hee

then nana.. ni org bnyk rhsia sama sy.. cite sdey kew cite happy kew kgsi sama2.. smpai mama pun kgsi sama2.. n sesat pun sama2.. haha cite sesat tu rhsia.. xleh cite kat umum sgt the real story nyer.. hee sory la smlm emo ckit.. smpai ko ckp, "aku rse bkan mcm komen ngn ko da pun.." xpe nana.. ari ni aku da ok da.. thnkz sbb col mama.. bgun tido td mama da msj aku.. happy ckit.. n aku msj ngn mama jap td.. thnkz mama..! syg mama... <3 nnt last msj aku ckp nk g mkn n rindu kat mama.. n dier blas ni, "k la..hati2, mkan biskut je ke.. hahaha cian anak mama.. kami sume rindukan telatah rizal n frenz..bye" hee.. sy pun rindu mama.. psal biskut tu ni msti nana cite..

lpas tu eka.. ni psal bdk yg grang aku cite tu dlu.. hee garang2 dier pun klau aku xde mood pndai jgak dier amik ati.. hehehe eka..eka.. td msj aku ckp da blaja msak.. bgus..! nnt leh msak umah mertua ko.. slamat b'jaya n dpt pujian dr mak mertua ko. hee aku rse kluarga angkat ko tu mmg bg ksan m'dalam kat ko.. nnt klau msj diorg kim salam kat adik angkat ko, Atul tu yer.. hehehe ckp kat dier abg Roy d cni m'rindui dier.. hahaha

lastly kwn aku yg kat ipoh tu yg pling terasa, ijat.. mne x trase nyer.. slalu blek cuti je aku msti lpak ngn dier.. smpai dier ckp, "aku ari2 lalu dpan umah ang ngok ang xde..trase gampang.."..hee sorry la ijat.. ang da tau cite kan.. raya cina kita jumpe.. simpan dulu duet ang nk bli LC tu.. tggu aku blek.. aku tman ang bli.. bli warna putih.. geng ngn aku.. hee
n kat topek jgn lpe smpai kan slama aku kat kwn2.. rindu seyh nk men snuker kat soma tu..! nk cite skrg ni aku da hebat snuker.. haha klau unn yg dasyat tu aku da leh kalah kan rase nyer.. hahaha **riak sngguh.. haha

ok la.. kwn2 thnkz skali lg yg bg supot scare lgsung or tidak lgsung..! xlarat la nk tulis sume.. hee tp aku ada lagu utk korg sume.. jom nynyi sama2.. dgr tau lagu ni kwn2 ku.. LOVE YOU.. ^^; klik je kat link tu yer..
klau da tau rentak nyer, ikut je lirik kat bwh tu n nyanyi sama..

Barney.. I Love You
ok.. 1...2...3...!

i love you
you love me
we're a happy family
with a great big hug and a kiss from me to you
wont you say you love me too!
 Muuuaaahh..!!


3 comments:

  1. ada kawan2 dikala suka dan duka mmg best..
    btw xpelah duduk la kt kp dulu..situ ramai gak kan org...g pun mnggu ni student2 lain dah balik...nnt ada rezeki boleh la balik jumpa family~~~

    ReplyDelete
  2. insyaALLAH.. raya cina mmg nk blek n xnak balik2 da..

    ReplyDelete
  3. kawan2 pengubat luka d saat duka...hmmm best dpat kwn2 cam2..mang kwan sejati r..ssah nk dpt

    ReplyDelete

Recent Posts