Wednesday, May 18, 2011

Im Home For A while..



 
Assalamuailaikum..
I'm Home now..!!
Tapi tak lama mana pun.. 22hb nie dah kena balik utk Short Sem plak.. tak sampai seminggu pun kat umah...
aisseehh... =="
Balik kali nie agak bosan sbb takde  tak bwk balik laptop sekali..
agak pelik kan mcm ner aku tak bawa balik laptop.. ni sbb plan tak dirancang.. actly, aku baru balik dr Langkawi.. Plan asal aku nak balik UTM dulu tp Abah aku plak rajin nak amik aku kat R&R Simpang Pulai masa dlm perjalanan pulang ke UTM..
Mula-mula tu mmg nak tolak sbb aku pikir laptop aku tu.. tp Abah aku dah semangat nak sambut anak laki dia sorg nie.. siap dia amik cuti lg..

Aku nak bwk balik laptop nie sbb aku nak draft entry blog nie.. dlm pale otak aku skrg nie ada 3entry aku nak masukkan..
1st. Perjalanan aku sepanjang Tahun1 kat UTM nie
2nd. Kenangan kat Langkawi n Kem Pemantapan JKM
3rd. Entry jiwang.. dah lama rasanya tak post entry jiwang2 nie..

aku pun nak edit2 pic masa kat Langkawi tu.. banyak gambar2 cantik2 dpt aku snap.. kwn2 aku plak pandai2 pose.. pantang nampak camera.. hehehe
So skrg nie nak taknak, terpaksalah survive tanpa laptop.. Saaboooo je lerrr..
Disebabkan cuti tak baper lama nie, aku kenalah manfaatkan ngan sebaik-baiknya..
Spend time ngan family dan kwn2.. nnt dah balik UTM kang rindu plak.. yelah hampir dua bulan short sem aku.. Lama tu.. leh homesick aku..  

Kepada kwn2 yg ngah best bercuti nie, Selamat Bercutilah yer..
then kpd kwn2 yg nak bershort sem nie, Selamat bershort Sem..
^^,

2 comments:

  1. uwawawa apesal ramai post pasal balik rumah ni??
    ak je xbalik lg.. aiyokk ..:(

    ReplyDelete
  2. ala.. relax suda.. balik jap je pun..

    ReplyDelete

Recent Posts