Monday, May 30, 2011

MARINE'10 Bersama di Kota Tinggi Waterfall



Perancangan last minit mmg selalu menjadi.. Itulah yg terjadi kepada kami..
Hehehe plan nak g malam semalam masa wat BBq.. Plan asal nak gerak pukul 10pagi tp malang nya masih ramai membuat peta di bantal masa itu termasuk aku.. hahaha
Penat kot wat bbq n ngok bola.. mcm aku penat + kecewa ngok Man United kalah.. tapi takpe, barang yg lepas jgn dikenangkan.. hehehe
Perjalanan kami Alhamdulillah, berjalan lancar.. Selamat pergi dan Selamat tiba.. Walaupun terpaksa meredah hujan semasa pergi dan juga nak balik.. Masa nak pergi tu mmg hujan tp bila masuk area air terjun tu kawasan kat situ tak hujan, Alhamdulillah mmg rezeki kami dpt mandi.. Pelbagai peristiwa dpt kami rakamkan.. Peristiwa kelakar paling banyak.. tp takleh ceritalah.. Biarlah jd rahsia kami.. Bahaya ckit.. Hahaha nie antara kenangan-kenangan dpt kami rakamkan semasa kat sana..

Motor-Motor yg terlibat..

Seno.. pantang nampak camera..

Najat pun sama.. hehehe

Pram dah macam mat salleh pun ada ngan spec mcm tu..

Kami dah sampai.. yeaayy..!

Ijal2, cepat2 amik gambar.. hehehe

Rasa nak naik tp pelampung kena sewa plak.. =.="

Walaupun harga rm5 n rm8 ia tetap mahal bila hujung2 sem mcm nie.. =.="

Deras gila air dia..

Jeram..

Sila baca..!

Tak sabar2 dah nak terjun nie..

Memperagakan tubuh tegap masing2.. hehehe

Faris yg ingin dilemaskan.. Hahaha

Yeeaaahh..!! (dlm keadaan mengigil kesejukan)

Badrul Hisham panggil Hisham.. hehehe

Sharp Peak



p/s: Minggu depan gerak Mersing plak.. Kita mandi Laut plak.. Hehehe ^_^
Takpun KL pun layan juga.. Hahaha

7 comments:

  1. na ekot!!!!!!!!!!!!! bawak la aku skali!!!! hahaha..

    ReplyDelete
  2. tu la.. sape sruh taknak join bbq semalam.. ni prog penghargaan bbq smlm.. hahaha

    ReplyDelete
  3. nak ikoooot gakk,,menci la korg!!!

    ReplyDelete
  4. len kali la yer.. lgpun nnt takot nnt korg xnak mandi plak ngn kitorg.. yelah takot ngok bdn2 tegap kami nie.. hahaa

    ReplyDelete
  5. haish.ape nie tayang badan =.=''

    ReplyDelete
  6. biha: tegap kan bdn..?? hahah
    ayuy: bia la.. our body k.. haha

    ReplyDelete

Recent Posts