Sunday, August 7, 2011

Adverlets memikat hatiku..


Sama-sama Adverlets.. =)

Nampak tak bling2 kat kat atas tu.. Hehehe
Kalau ngok entry aku sebelum nie mmg aku story pasal iklan2 blog nie..
Masa tu aku ada dua pilihan, Nuffnang atau Adverlets.. setelah aku wat sedikit soal selidik ngn search
kat google apa kata2 responder pasal kedua2 nie, hati aku lebih terpikat kat Adverlets..

Mengapa aku pilih Adverlets..
1. Cara nak register dia sangat senang.. Just isi apa yg betol2 penting je.. tak sampai seminit pun..

2. Setakat nie blogger banyak sgt guna Nuffnang, so saingan nak dpt perhatian mereka nie sgt tinggi..
jadi aku mengambil langkah ngan pilih Adverlets sbb tak ramai guna lagi.. Di samping tu aku dapat juga
promosikan mereka nie..   

3. Untuk mendapatkan earning pun senang.. Adverlets tak bergantung pada klik dan kempen mcm Nuffnang..
Adverlets je bergantung pada pageview n traffic blog tu je.. Senangkan.. kalau tambah lagi ngan klik kat iklan
tu apatah lg kan..

4. Lagi satu aku ngok Adverlets nie peramah.. sbb kat blog2 yg aku g yg update pasal Adverlets nie lebih2 pasal isu
lambat bayar diorg akan reply kat entry tu.. ngan cara nie, blogger tu pun jadi tak marah lg..
mcm nie baru best.. =)
**agak2 diorg nak komen tak kat entry aku nie..?? hehehe


So siapa2 yg belum lagi wat iklan2 mcm nie kat blog dia, aku syorkan Adverlets.. Mudah, Pantas dan Cekap.. ^_^
tp lepas daftar tu aku nasihatkan, janganlah nak dpt earning cara mudah korang guna taktik kotor..
korang jgn lah klik sendiri kat iklan tu.. tak jujur laa.. lgpun diorg leh tau lah kalau korang buat mcm tu..
so kalau Adverlets nie tak bayar korang, jgn salahkan diorg plak..

Actly isu lambat n cepat bayar nie mmg tak lari dr mana2 pun company wat iklan mcm nie..
maybe ada masalah kew apa benda kew kan.. kita leh lah rujuk diorg kalau ada masalah.. kdg2 tu system yg problem..
jgn lah tau menghentam je..
apa guna bahagian "contact us" tu.. tanya elok2.. jgn main tuduh diorg penipu lah pe la.. diorg nie company besar..
satu dunia tau.. kalau diorg tipu pun satu dunia pun leh tau juga.. diorg pun bijak takkan nak wat mcm tu
kat klien diorg.. Berfikir dua kali, InsyaALLAH tiada yg sakit hati.. Renung-renungkan dan selamat berblogging..

p/s : Lepas nie kenalah rajin ckit post entry.. Sambil blogging sambil bekerja.. ^_^
Jadi kew tak aku wat nie..?? pelik juga aku yg kat atas tu tak bling2 pun..

20 comments:

  1. jom2 husna.. simple je wei.. ^_^

    ReplyDelete
  2. ohh. yeke. mr right ta tau ponn. just register jek ! hee
    thanks for d info !

    KENAPA MR RIGHT?

    ReplyDelete
  3. oooooooo..xpayah klik pon dpt ea...gitu rupenye..

    ReplyDelete
  4. masih ngn nuffnang n mmg xamek tau pon sgt psl income..wahahaha

    ReplyDelete
  5. farahin: heehhe.. mcm tuan nyer la \.. haha

    ReplyDelete
  6. ecah: hahaa.. cuba la cek.. mna la tau dah seribu kew?? leh belanja aku.. hehe

    ReplyDelete
  7. nad pkai advertlets sbb ade blogger suggestkan..hehehe

    ReplyDelete
  8. tu la.. sblum ni ngok pkai nuffnang... smlm bkak masa baca entry nad, ngok da tukar selera.. hehe

    ReplyDelete
  9. hee. menarik.. tp adsense google lg masyukk. step die leceh skett ah. pastu kwln kliking die ktt -_-"

    ReplyDelete
  10. taknak la.. setia pada adverlets je.. hee

    ReplyDelete
  11. msredcheesecake: abg ben pakai mcm2.. bnyk ikan kat blog dia.. =)

    ReplyDelete
  12. make more money with your blog with http://www.nufftag.com/signup.php?id=redlomo

    ReplyDelete

Recent Posts