Wednesday, August 3, 2011

nuffnang,, bagaimana..?? Tulun2..!!



Tolonglah kwn2 yg dah pernah buat..tolonglah explain kat aku yg blur2 susu lg nie..
=="

Haissshh.. hari nie hari ketiga kita berpuasa.. rasa dah mcm2 dugaan aku tempuh nie.. xpe la.. InsyaALLAH, ada hikmahnya tu.. di saat ngah kelaparan nie, tiba aku terpikir pasal pengiklanan blog nie.. nuffnang n advertlets.. actly aku tak bper paham sgt benda nie.. malu plak aku.. rasa mcm bodoh sgt je tak tahu benda nie.. padahal dah main blog nie dah dekat setahun dah pun.. =="

Actly, ramai dah kwn2 aku yg sarankan aku wat benda nie.. aku ada juga baca terma n syarat dia tp rasa mcm blur2 lagi... kena cek email la pe la.. so aku hope korang yg dah pakar nie tolonglah aku xplain kan..

Buah cempedak di luar pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Saya bdk baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan.. ^^,

p/s: apa salahnya di bulan mulia nie, korang sedekah pahala ngan tolong aku kan.. hehehe insyaALLAH rezeki korang dpt nnt lebih besar dr aku kan.. AMINNN.. Kegembiraan dan Kesenangan dikongsi bersama dibulan mulia ini... ^^,

8 comments:

  1. aku pon ta pandai sangat.. kalo nak iklankan kat dalam blog, cer tengok kat widget kat nuffnang tuh. and aku baru dapat tahu yang kalo nak senang dapat 'gaji' dari nuffnang, kena isi profile and survey elok2.. kalo tak, susah la nak dapat 'gaji' cam aku. hahaha

    mase aku buat mende ni, aku bantai jaa.. tup2 da jadi. hee.. advertlets baru aku buat semalam..

    ReplyDelete
  2. thankz wei.. =)
    isi profile mcm ne..?? leh sape2 xplain..

    ReplyDelete
  3. isi je rizal. merepek pun takpa mcm aku wat. hihi. sbenarnya nk explain pun x reti. je try ko print sreen bhgn mne.

    ReplyDelete
  4. boleh tengok kat sini.

    http://nishiyanisha.blogspot.com/2011/07/nuffnang-and-churpchurp.html

    hope membantu lah. =)

    ReplyDelete
  5. tak dpt den membantu nye. den pon tak tahu macam mano~ -.-''

    ReplyDelete
  6. fiqa: aku tak tahu semua wei.. haha

    ReplyDelete
  7. husna: xpe husna.. kita wat blog utk diri bukan utk cari duit.. hehaha

    ReplyDelete

Recent Posts