Friday, August 12, 2011

Header baru lagi.. Hehehe

OMG..! OMG..! OMG..! header baru lg.. hehehe
takde lah baru mana pun.. cuma copy, edit and paste dari yg lama tu je..
Nape aku rajin sgt tukar header baru nie..?? hehehe
Punca utama, aku banyak sgt masa terluang.. ngee~~ aku duk rumah pun makan tido je keje nyer..
makan waktu lepas berbuka la.. siang hari mana eh mkn.. pose wei.. dan aku puasa penuh tau.. Hehehe

Header lama aku tu aku rasa terlampau crowded la.. n ada banyak cacat cela masa aku edit tu.. tp aku hentam je..
dah excited sgt nak header baru.. hehehe
mana leh aku tutup aku tutup cacat tu.. skali pandang mmg tak nampak, kalau tenung lama2 leh perasan banyak part
aku salah n terover edit.. ngok la perbezaan yg lama n yg baru..

Yang Lama...

Yang Baru...



Di bulan puasa yg mulia nie (hehehe), banyak juga pic2 yg aku edit.. biasalah dah ngah bosan..
bila tenung desktop laptop aku nie mcm bosan je pic nyer, so aku telah mengambil langkah drastik ngan.....
meng-edit-kan-nye-pun menjadi sesuatu baru..


p/s: esok dah puasa ke13.. rasa mcm begitu pantas berlalu....




30 comments:

  1. cewahhh... header bru.. haha... haaa.. edit gmbo aku plak... wakaka =]=]=]

    ReplyDelete
  2. ok.. boleh.. upah.. nak laptop baru.. hahaha

    ReplyDelete
  3. ohsemlahh. :) edit guna apakah?

    ReplyDelete
  4. cantik..nk jgk..haha..ajar la cmne nk buat..

    ReplyDelete
  5. hamiza: adobe photoshop je.. =)

    ReplyDelete
  6. picci: nak ajar yg mne satu..?? hehe

    ReplyDelete
  7. cinta siswi: bak ajar edit kew or nak ajar wat icon tu..??

    ReplyDelete
  8. best ar...rajin mengedit sendiri :)

    ReplyDelete
  9. peh! smart seyyy.nie ko guna PS ke ?

    PS leceh gilaaa...

    tak sukkkaaaa!

    -sekian-

    HAHA

    ReplyDelete
  10. aku nak upah kau wat header tok blog aku. haha. aknye blog xd header lagsong. idea tarak la der~

    ReplyDelete
  11. waaa ... nice header gak ! n destop pown comel ! romantik gitu ! terus kn berblogging dan semoga kekal dgn si dia hehehe

    ReplyDelete
  12. salam..canteknye header tebaru...sy x pndai pon nk buat header2 ni..main taram je.=='
    ape2pon, nice header n desktop.!selamat beramal. :)

    ReplyDelete
  13. rajn nye mengedit.. tolong edit pika nye skali boley x? heheh

    ReplyDelete
  14. saya SUKA gilaaaaa dekstop awak syg <3 :) hehe

    ReplyDelete
  15. dark chocolate: bosan2 ni je la keje nyer..hehe

    ReplyDelete
  16. eliza: hehe PS je la.. abis ko guna pe..??

    ReplyDelete
  17. husna: ok.. upah dia bayar yuran aku sem depan.. boleh..? ehehe

    ReplyDelete
  18. ain: thankz.. =) takpe.. nnt leh blaja wat header.. =)

    ReplyDelete
  19. pika: leh2.. upah double cheese burger.. hehehe

    ReplyDelete
  20. syg: mmg la.. sbb ada awk dlm tu.. hehehe <3

    ReplyDelete
  21. comel giler desktop laptop.ahahaha.untung ah sape jadi awek kau.hahahahaha

    ReplyDelete
  22. untung juga ada org syang.. hehhehe

    ReplyDelete

Recent Posts