Thursday, August 25, 2011

Segmen Rekemen Blog Bersama LIGHTA SHADOWEE


Segmen lagi.. wah best2.. segmen nie style.. disamping kita boleh tambah follower n promote blog sendiri, kita juga dpt promote entry2 kita yg best..
nak tau lebih lanjut g usha Siniii
tp 2 je la.. takleh lebih2.. nnt penat owner segmen nie nak baca semua.. hehehe
ok sebagai menyahut cabaran aku mempetaruhkan 2entry panas aku nie.. hehehe

pertama, utk jiwang2 dan sgt sesuai yg sdg bercinta tu..
Tanda2 Bila Cinta itu da bosan..

kedua, utk mencari contoh suami mithali..
Mengemas Kapal yg Karam dan Pecah..

kepada mereka yg tak join segmen nie pun dialu2 kan baca.. tambah lagi sape yg join.. sgt2 la dialukan..
kalau berminat bolehlah follow.. later i will hit you back.. (betol kew aku speaking.. ==" hentam saja la)
tu je la nak ckp.. happy reading yer.. ^^,

sy nak tag kwn sy yg suka join segmen2 nie.. hehehe
http://piccioneb-blu.blogspot.com/

dan ini kwn blogger yg baru..
http://bulatitucircle.blogspot.com/

harap korang join yer.. =)

7 comments:

  1. hohoho..rizal suka tag saya sbb sy suka join segmen eh?kuikuikui

    ReplyDelete
  2. wahh rajin rizal join segmen..hehe
    "utk mencari contoh suami mithali"<--hamboi :P

    ReplyDelete
  3. oo..
    mcm sempoi je segmnt ni..
    leh joint gak :DD

    ReplyDelete
  4. Sebelas bulan kita kejar dunia,
    Kita turuti nafsu angkara.
    Sebulan penuh kita berpuasa,
    Kita bakar segala dosa.
    Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
    Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
    Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
    Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
    Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

    Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H

    ReplyDelete
  5. elie dah lama tak join bnda2 macam ni..hehe

    ReplyDelete

Recent Posts