Saturday, August 27, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Assalamuailaikum rakan2 blogger sekalian..
di kesempatan yg masih diberi ini dan dikesempatan sementara line tak busy, aku dengan penuh rasa rendah diri ingin memohon seribu kemaafan sempena Aidilfitri yg bakal menjelma tidak lama lagi..
selama aku berblogging nie maybe ada teguran ataupun penulisan aku yg terkasar bahasa ataupun tergurau kasar harap dapatlah dimaafkan seikhlas hati..


pesanan aku utk semua, berhati-hati dlm perjalanan balik kampung itu.. ingat peribahasa lama, biar lambat asal selamat.. tapi janganlah buat-buat lambat sangat, nanti marah driver yang follow belakang kereta korang tu.. hehehe berpada-padalah kelajuan tu terutama di lebuhraya.. ingat 110km/jam je.. jgn lebih2..!! nnt kena speedtrap baru tau.. hehehe
semoga selamat sampai ke destinasi yg ingin dituju...


akhir kata, sekali lg...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...
MAAF ZAHIR DAN BATIN.. ^^,
tulus ikhlas dr Hanya Aku..
Mohamad Shahrizal Suhaimi.. (Rizal aka Getah Liat)


p/s : raya, raya juga.. kalau jadi birthday aku jatuh pada 30 Ogos tu, mmg kena sambut dua2 sekali la..
duit raya kena bagi, hadiah pun kena bagi.. hehehe

19 comments:

  1. Selamat Hari Raya Getah Liat !!! heee =]=]=]

    ReplyDelete
  2. haPpy bIrtHDAy!!!
    sElAMat Hari Raya!!!
    n SElamaT Menyambut Kemerdekaan!!!

    semoga 30/8 thn nih mmberi seribu erti buat anda...=)

    ReplyDelete
  3. nad: selamat hari raya juga.. =)

    ReplyDelete
  4. mizaH :selamat hari raya juga hamizah anuar.. hehehe

    ReplyDelete
  5. iela: slamat hari raya juga iela.. =)

    ReplyDelete
  6. fahiza: wah, ni special wish nie..
    thankz.. =)

    ReplyDelete
  7. ececehhh...gambo..
    slamat hari rayye!

    ReplyDelete
  8. salam lebaran jugak..nak duet raya gi amek kat sidebar aku okay :D

    ReplyDelete
  9. kocik : eleehh.. gmbar dia pun sama.. hehe

    ReplyDelete
  10. selamat ari rye bro n hepi bday! uish dah dua kali aku wish ni. duet rye aku taun ni kasi lbih~ =P hehe

    ReplyDelete
  11. selamat harai raya maaf zahir batin, have fun n be safe...

    ReplyDelete
  12. husna: ko pose tak pnuh.. takde duit raya.. =p hahah

    ReplyDelete
  13. msred : slamat hari raya juga utk msred.. =)

    ReplyDelete
  14. selamat berayeeee, ati2 di jalan rayeeeeeeeeeee...

    ReplyDelete

Recent Posts